xpozer.com
Naam:
Nude Art (Kees)
Gebruikersnaam:
nudeart
Woonplaats:
Maassluis
Lid sinds:
Website:
http://www.nude-art.nl
Foto's:
462
Over mezelf:
Ben ik technisch gezien een goede fotograaf? Ach..... Ik zou werkelijk de állerlaatste zijn die dat van zichzelf zou durven beweren! Maar ik denk dat ik wel goed kan luisteren en kijken. Luisteren naar wat het model voor foto’s wil hebben. Kijken of de foto’s zullen worden, zoals zij ze wil. Kijken of ze de foto's krijgt die het beste bij haar uitstraling passen.

Mijn uitrusting bestaat uit een Canon 7D met als lens de Canon EF-S 17-55 mm F/2.8 IS USM. Op locatie gebruik ik als flitser de Canon Speedlite 420EX. Maar ik probeer zo min mogelijk met flits te werken. Daarnaast heb ik enkele Calumet Quatro Continue fotolampen en daar doe ik het mee. Thuis in mijn studio gebruik ik twee Menik flitsers met softxboxen.

Wel ben ik fanatiek 'shopper'! Geen foto zal onbewerkt blijven. Ik doe dit nabewerken met hoofdzakelijk PaintShopPro, NikSoftware, MysticalLightning, CosmeticGuide en Topaz.

Ik ben geen fotograaf die zegt centimeter zus of centimeter zo. Ik fotografeer wat ik aangeboden krijg, het model krijgt erg veel vrijheid bij het aannemen van de poses. Daardoor probeer ik natuurlijke, ongeforceerde opnamen te laten ontstaan.
Spontaniteit, respect en vertrouwen zijn daarbij mijn sleutelwoorden.

Wat in oktober 2006 begon als "eens een keertje een shoot doen (proberen...)" is inmiddels uitgegroeid tot een slordige 300 shoots. Maar de lol er in is nog steeds verre van verminderd. Ik benader het fotograferen puur als hobby (naast een baan) en fotografeer om die reden altijd en uitsluitend op tfcd-basis.

Met vriendelijke groet,
Kees
Social media: