xpozer.com
Naam:
Marcel van Balkom
Gebruikersnaam:
mvbalkom
Land:
Nederland
Woonplaats:
Tilburg
Lid sinds:
Website:
http://www.marcelvanbalkom.nl
Foto's:
184
Over mezelf:
Sinds jaren gepassioneerd en semi professioneel bezig met fotografie. Ik ben ook regelmatig actief als freelance, sport, product & studio fotograaf.

Regelmatig wordt mijn fotowerk gepubliceerd in diverse vooraanstaande natuur & foto-tijdschriften. Ook verzorg ik met enige regelmaat exposities, lezingen op beurzen en bij fotoclubs. Ik heb diverse prijzen gewonnen met mijn natuurfoto's, zoals de 1st prijs in Vara's vroege vogels fotowedstrijd en highly commended bij de BWPA (Britisch Wildlife Fotography Awards 2011). En zowel de jury als publieks prijs in de National Geographic fotowedstrijd. Daarnaast ben ik X-photographer en ambassadeur van Fujifilm en fotografeer ik met GFX middenformaat camera's en lenzen.

Sinds een aantal jaren verzorg ik samen met een aantal partners workshops, masterclasses en fotoreizen die voornamelijk geent zijn op ; Landschapsfotografie & Natuurfotografie.

Het was een wens om ooit een keer een fotoboek uit te geven, In 2010 kreeg ik de kans om met pictures publischers een boek te maken over nationaal park de Biesbosch. Het boek is uitgebracht met de titel "MOOI de Biesbosch" en een wens is uit gekomen. Inmiddels heb al ik 3 boeken uitgebracht waaronder een koffietafel boek over IJsland en een koffietafelboek met werk van 2019 tot 2021.
Social media: