xpozer.com
Naam:
Marcel van Balkom
Gebruikersnaam:
mvbalkom
Land:
Nederland
Woonplaats:
Hank
Lid sinds:
Website:
http://www.natuurfoto.biz
Foto's:
159
Over mezelf:
Sinds jaren ben ik gepassioneerd en semi professioneel bezig met het fotograferen van de natuur. Ik ben ook regelmatig actief als freelance, sport en product & studio fotograaf. Het zijn vooral de beelden van de ongerepte natuur die me veel voldoening en rust geven. Mijn favoriete dieren om te fotograferen zijn ijsvogels en groot wild, maar landschappen en macro fotografie boeien me ook enorm.

Regelmatig wordt mijn fotowerk gepubliceerd in diverse vooraanstaande natuur & foto-tijdschriften. Ook verzorg ik met enige regelmaat exposities, lezingen en heb ik diverse prijzen gewonnen met mijn natuurfoto's, zoals de 1st prijs in Vara's vroege vogels fotowedstrijd en highly commended bij de BWPA (Britisch Wildlife Fotography Awards 2011). Sinds een aantal jaren verzorg ik samen met een aantal partners workshops die voornamelijk geent zijn op ; natuurfotografie in diverse natuurgebieden in europa, met als thema roofvogelfotografie, macrofotografie & natuurfotoreizen in UK en Spanje.

Mijn wens was om ooit een keer een fotoboek samen te stellen, In 2010 kreeg ik de kans om in samenwerking met pictures publischers een boek te maken over nationaal park de Biesbosch. Het boek is uitgebracht met de titel "MOOI de Biesbosch" en een wens is uit gekomen, een droom is uitgekomen. Maar de passie en de zoektocht naar unieke natuurmomenten en beelden blijft. Ik ben van mening dat ons kikkerlandje enorm veel te bieden heeft en fascinerende beelden oplevert, je moet het alleen zien en je moet op het juiste moment op de juiste plaats zijn.
Social media: