xpozer.com
Naam:
Milou Ebben
Gebruikersnaam:
milouebben
Land:
Nederland
Woonplaats:
Enschede
Lid sinds:
Website:
http://www.milouefotografie.nl/
Foto's:
21
Over mezelf:
Hallo allemaal !!!
Mijn naam is Milou Ebben. Ik ben de fotografe achter Milou E.Fotografie.
Ik heb jaren lang een passie voor dieren en voor fotografie. Ik heb van mijn hobby dan ook een bedrijf gemaakt. Sindskort beschik ik ook over een professionele fotostudio hier in Enschede.
De passie voor dieren is gekomen door de opleiding tot Dierenverzorgster die ik gevolgd heb hier in Enschede. Naast dieren vind ik de natuur helemaal geweldig om te fotograferen. Wat ik naast flora en fauna nog meer doe zijn mensen portretten,auto sport en nog meer.

Fotografie is voor mij alles.Het is daarom ook een ontzettende leuke hobby maar ook wel hele dure betreft het aanschaffen van nieuw materiaal.Maar goed daar moet je wat voor over hebben vindt ik. Heb dan nu ook nog een studio waar ik mooie portretten maak en leuke bewerkingen in kan maken met mijn Greenscreen. Daarnaast heb ik ook een wit doek waar veel dieren op komen voor leuke dier portretten.
En door mijn passie voor dieren en mijn passie voor fotografie te combineren krijg ik een blij, ontspannen en trots gevoel.

Met fotografie betreft ben ik zeer kritisch en ik zou ook heel graag jullie feedback willen weten zodat ik mezelf daarin kan verbeteren.

Mijn gear
Nikon D5100
Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G VR AF-S superzoom
Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 SP Di VC USD