xpozer.com
Naam:
Marten van Gilst
Gebruikersnaam:
martenvangilst
Land:
Nederland
Woonplaats:
Vlissingen
Lid sinds:
Website:
http://www.flickr.com/photos/78909014@N02/
Foto's:
43
Over mezelf:
Eind jaren '90 begonnen met fotograferen met de analoge spiegelreflex van mijn vader. Een Canon AE-1 uit 1978 die ik nog steeds af en toe gebruik. De kosten die er, zeker voor mij als tiener, zaten aan rolletjes en het ontwikkelen en afdrukken van foto's zaten maakten dat ik erg goed ging nadenken over welke foto in zou willen proberen vast te leggen. Toen Canon met de Eos-serie kwam ben ik overgestapt op digitaal in 2005. Een behoorlijke aankoop was de 350D wel voor me. Investeren heb ik vooral in lenzen gedaan. Het afgelopen jaar werd de noodzaak om een nieuwere body te kopen toch sterker. Na lang afwegen heb ik gekozen voor de 7D. Een body waar ik toch wel erg over te spreken ben. Vervolgens heb ik een tweedehands 1Ds mark III gekocht.
Ik sleep mijn camera (en meestal te veel lenzen) bijna overal mee naar toe. Je weet immers nooit wat je tegen komt.

Ik ben getrouwd met Leonoor, vader van onze zoon Pieter en woon in Vlissingen. Ik werk als manager op een hogeschool.

Er zijn eigenlijk geen sites waar ik actief op ben, echter de opzet van deze site sprak me erg aan.
Het leren van en door elkaar is het mooiste wat er is. Iemand met de grond gelijk maken is geen kunst, de uitdaging zit hem in opbouwende positieve kritiek waar iemand wat mee kan. Iedereen kan van iedereen leren.
Matariaal is bij fotografie natuurlijk belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om de fotograaf die bepaalt wat de kijker ziet.