xpozer.com
Naam:
Jan Idema
Gebruikersnaam:
janid
Land:
Nederland
Woonplaats:
Groningen
Lid sinds:
Website:
http://www.janid.com
Foto's:
29
Over mezelf:
Sinds 1 oktober 2011 ben ik pensionado, dus meer tijd voor de fotografie.

Sinds kort ben ik bezig met naaktfotografie met als speciaal thema de oudere man.

Dat zie ik als een uitdaging. Waarom? Omdat het me opvalt dat heel veel in de kunst (schilderkunst, fotografie, beeldende kunst) gericht is op jong en/of gespierde body’s. Niks mis mee natuurlijk, maar ik vroeg me af: waar zijn al die mooie mannen gebleven als zij ouder zijn?

Ik gebruik mezelf ook als model, altijd aanwezig. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik iemand durfde te vragen voor mij te poseren. Nu ik meer werk heb om te laten zien wordt dat gemakkelijker. Niet alles wat ik maak mag ik hier laten zien. De mannen die voor mij poseren helpen me mee met mijn experimenten. Waar ik uitkom? Geen idee nog, ik ben onderweg en al doende hoop ik een hoop op te steken, maar vooral ook veel plezier hebben.

Ik ben me er bewust van dat het merendeel van mijn foto's die ik hier plaats "anders" zijn dan het merendeel van de foto's die je hier ziet op Footo.nl. Ik plaats deze foto's juist hier omdat ik commentaar hier op wil.
Met woorden als vulgair, verschrikkelijk of te veel kan ik niks mee. Beoordeel de foto's op kwaliteit en niet in eerste instantie op het onderwerp.
- - -
Ik verzoek vriendelijk doch dringend onder mijn foto's geen discussies meer aan te gaan die eigenlijk in een topic thuishoren.
- - -
https://www.facebook.com/JanidFotografie
Social media: