xpozer.com
Naam:
harriet visser
Gebruikersnaam:
harrietvisser
Land:
Nederland
Lid sinds:
Foto's:
16
Over mezelf:
Voor 4 jaar terug (wist niet wat fotograferen was en laat staan wat fotobewerken was) een goede videocamera gekocht, omdat ik de kleine wilde filmen, want de tijd vliegt, ze zijn zo uitgevlogen.
Zegt een goede vriend die ber.fotograaf is of ik mee wilde naar zijn modellenshoot kon ik gelijk mijn camera uit proberen en zal hulp van hem krijgen. Uiteindelijk ben ik zijn visagiste en styliste geworden en kon heerlijk foto's maken. Al snel interesseerde mij de beestenwereld, daarna kwam ik een close-up lens tegen, wowww dat was heftig toen ik voor het eerst mijn foto ophet scherm zag staan, eng hoor en vanaf dat moment was ik verkocht! Heb nu een nieuwe camera gekocht, al 2 jaar terug, in de kast uit de kast, geen goede foto's zoals ik gewent was met mijn oudje. Maar ik geef niet op en ga door, eens komt de tijd dat ik hem heb geleerd...

Dag niet geschoten, is altijd een gemiste kans.
Onderste uit de kan halen.
Open staan voor het nieuwe.

Opleidingen; fototechniek, fotobewerking, camerabeheersing; nee, alles zelf aangeleerd en door te kijken bij anderen en opbouwende kritiek van anderen te krijgen.
Maar mijn man zit in onregelmatige diensten en oppas is geen optie voor ons kleintje van 6 jaar...

PS; nog nooit een film gemaakt van ons fantastische sociale vrolijke heerlijk kind ;-)
Social media: