xpozer.com
Naam:
Hans van der Molen
Gebruikersnaam:
hansvandermolen
Land:
Nederland
Woonplaats:
Limmen
Lid sinds:
Website:
http://jcvandermolen.nl
Foto's:
428
Over mezelf:
Ik ben Hans van der Molen, geboren in 1956 en woonachtig in Limmen NH. Ik wil niet zeggen dat fotografie mijn passie is, ik ben met veel meer dingen bezig. Wel blijft het als een rode draad door mijn leven lopen. Het kan zomaar gebeuren dat mijn spullen 3 jaar stof liggen te vergaren in de kast.
Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en af en toe duik ik er weer eens in. Vaak wordt er dan een nieuwe camera aangeschaft en lenzen vervangen. Als ik dan weer begin heb ik een aanloopje nodig om alles weer onder de knie te krijgen. Als ik echter iets doe wil ik dat dan wel graag goed doen, mijn omgeving typeert mij als perfectionist.
Gelukkig denk ik hier anders over, dus durf ik af en toe wel een foto te plaatsen.
Veel gebruikers van sites zoals deze houden niet van advies, men ziet dit als een persoonlijke aanval, ik ben hier ooit begonnen om te leren, en dat doe ik nog steeds.
Ik zie kritiek niet als een aanval, maar als een mogelijkheid om mijn foto's te verbeteren.
Dus schroom niet en zeg gewoon wat je denkt of vind. Fotografie is subjectief, dus wat de een mooi vind hoeft een ander niet per se mooi te vinden.
Ik reageer niet op foto's die mij niet aanspreken, maar dat wil beslist niet zeggen dat die foto's niet goed gemaakt zijn!
Het heeft alles te maken met smaak, en hoe jij iets neer wil zetten, ik kan daar begrip voor opbrengen, helaas kan niet iedereen dat.