xpozer.com
Naam:
wijnand Klomberg
Gebruikersnaam:
dierenvriend
Land:
Nederland
Woonplaats:
Lichtenvoorde
Lid sinds:
Website:
http://Footo.nl
Foto's:
25
Over mezelf:
Hobby Fotografeer graag allerlei soorten dieren..... groot en klein...hond,vogel of mier....voorop staat het plezier.Ha ha ha kan ook wel dichten voor sinterklaas. De Sony cyber shot DSC HX 350 is voorzien van een Zeiss lens Het is een brigdecamera(1 vaste uitschuifbare lens /50 maal optical zoom)
24 t/m 1200mm bereik en ook geschikt voor close-up opnames.De prijs van deze camera is in feite een lachertje als je ziet wat je er allemaal mee kunt.Heb mijn hoofd er ook maar ff voor de lol opgezet..ff een andere profiel foto
TEKENEN. doe ik ook voor de lol zie profiel foto Je kunt me beter niet vragen Wat teken je niet HAHAHA Niet alleen honden...ook portretten van mensen....sommige mensen zullen me wel kennen.. anderen weer niet whatever..hahaha Het leuke van foto's maken is ook het onverwachte wat je vaak tegenkomt in de natuur.Regelmatig geef ik ook reactie's op foto's die ik apart,bijzonder,werken op mijn lachspieren of gewoon mooi vind. en zet ik er ook weer andere foto's op........aangezien ik er ook maar 25 op kan zetten. Wat ik wel weer jammer vind is dat ik soms wel mooie foto's zie...zonder een verhaal erbij van de fotograaf....en ja dat word het ook moeilijk voor mij om het een plaats te geven en goed te beoordelen....heb jij vast ook wel eens.Weet niet wat voor toestel is gebruikt...op welke dag...en wat voor een sluiterstijden etc etc...En ik kies natuurlijk mijn eigen favorieten......dat is ook het leuke van Footo.nl.NEE JE KUNT HIER NIET JOUW EIGEN FOTO FAVORIET MAKEN...HAHA...MAAR GOED OOK.Gebruikte een oude Minolta Digital Camera.Tegenwoordig gebruik ik een Sony Digital Camera met meer mogelijkheden.Sony Cyber-shot DSC-HX350.Bevalt me prima.Hoop natuurlijk ook ooit net zoals iedereen DE FOTO te maken......die je daarna ook nooit meer zult maken.Deze zin spreekt wel voor zichzelf...denk jij ook niet zo.....vast wel.Nou ok dan zal het ff simpel zeggen een momentopname wat nog nooit is vastgelegd...maar wel uit de natuur komt. Wie weet komt dat nog wel een keer als de factor geluk aan mijn kant staat.