xpozer.com
Naam:
Walther
Gebruikersnaam:
Wallie
Lid sinds:
Foto's:
15
Over mezelf:
Ik fotografeer nu ruim 12 jaar. Eerst met de compact camera, maar omdat ik al snel tegen de beperkingen aan liep overgestapt naar een Spiegelreflex. Heb nooit een cursus gevolgd en alles zelf aangeleerd met de hulp van internet, boeken en vooral heel veel foto's maken.

Ik vind het leuk om van alles te proberen qua fotografie. Ben begonnen met macro's van insecten en hier best ver op doorgegaan. Een stuk of 5 foto's hebben zelfs in fotobladen als Zoom en Fotovideo gestaan. Daar ben ik best trots op!

In mijn ogen was bruidsfotografie de ultieme uitdaging. Inmiddels heb ik er twee gedaan met mooi resultaat, maar het vele werk wat hier bij komt kijken heeft mij doen besloten om hiermee te stoppen. Het ging een beetje op werk lijken...

Ook heb ik per stom toeval portret foto's mogen maken voor het boek "Building passion 2". Was een erg leuke ervaring en door samen te werken met wat profs, heb ik een aantal tips gekregen, die ik nog steeds gebruik.

Nachtfotografie, HDR extreem, sport, portret, ik vind het allemaal leuk, maar blijf een zwak hebben voor natuurfotografie.

Ik blink nergens echt in uit en hoop hier op Footo feedback te krijgen, zodat ik daar weer van kan leren en toepassen op mijn toekomstige foto's.

Vriendjes politiek, daar doe ik niet aan. Als ik denk dat een foto beter kan, dan zal ik dat zeggen, maar ook onderbouwen natuurlijk. Anders heb je er niets aan.
Andersom hoop ik dat mensen dit ook doen, want elke foto kan beter!

Veel kijkplezier!