xpozer.com
Naam:
Noortje Russel
Gebruikersnaam:
RusselsLof
Land:
Nederland
Woonplaats:
Boijl
Lid sinds:
Website:
http://Russelslof.com
Foto's:
13
Over mezelf:
Na een tip van iemand op Zoom, kom ik hier eens kijken. De (grotere) foto's lijken hier beter tot hun recht te komen, en zijn dan waarschijnlijk ook beter te beoordelen.

Als natuurliefhebber vind ik het heerlijk om in het bos (dagelijks) of door een van de andere prachtige natuurgebieden hier in de omgeving te wandelen, en om het moois om me heen met de camera te vangen. Maar wat ik het aller- allerfijnst vind..., is het 'pielen op de vierkante meter'. Plat op de bosgrond net zo lang draaien en proberen om een paddenstoeltje zo mooi mogelijk te fotograferen, een kwartier lang met mijn neus/lens in de struiken om dat ene torretje er optimaal op te krijgen en eindeloos zoeken en turen naar de kleine wondertjes in de natuur, waar ik o zo gelukkig van word... Macrofotografie is pure meditatie; je vergeet alles om je heen, gaat volledig op in de schoonheid voor je neus en je bent volkomen zen :-)

Het is fijn om te horen als je mijn foto mooi vindt (en waarom), maar opbouwende kritiek is ook welkom; ik leer graag bij!