xpozer.com
Naam:
Erik Mulder
Gebruikersnaam:
ErikM
Land:
Nederland
Woonplaats:
Vlissingen
Lid sinds:
Website:
http://www.erik-mulder-fotografie.nl
Foto's:
765
Over mezelf:
Ik ben Erik, inmiddels 59 jaar jong, getrouwd met Astrid. Mijn hobby's zijn (uiteraard) fotografie, Coinhunting ( met een metaaldetector over strand en akkers lopen), videobewerking en webdesign. Verder besteed ik veel (vrije) tijd aan HCC, een vereniging van computergebruikers. Bij HCC ben ik o.a. bezig als coördinator van een expertisegroep fotografie en betrokken bij de uitvoering van een foto, video en beeldbewerking gerelateerde activiteiten. Wat mijn fotografie hobby betreft, jaren geleden veel zwart-wit gedaan, zelfs zelf ontwikkelen en afdrukken. Toen heel lang niets meer gedaan met fotografie. Maar door de komst van de digitale camera's de draad weer opgepakt. Sinds mei 2007 een digitale spiegelreflex en erg enthousiast aan het fotograferen geslagen.
Mijn "stijl" ? Was ik in het begin van deze (ver)nieuw(d)e hobby nog aan het zoeken naar een stijl. Nu, na ruim 3 jaar weer te fotograferen, zie ik steeds meer in straatfotografie en het bewerken van foto’s ,al dan niet in zwart-wit. Ook het maken van ( mini) series over een bepaald onderwerp of fotoshoot vindt ik erg leuk om te doen.
Natuurlijk plaats ik mijn foto’s met het doel om er reacties op te krijgen. En van die reacties, zeker als het technische zijn, hoop ik te leren. Maar natuurlijk waardeer ik algemenere reacties, zoals “mooie foto” of “goed gezien en vastgelegd” ook.
Waar ik me NIETS van aantrek zijn opmerkingen over mijn stijl, mijn manier van fotograferen en/of de soms uitgebreide, teksten bij mijn foto’s. Dat is mijn manier van werken en het publiceren van mijn fotowerk. Ik kan niemand verplichten om de teksten te lezen maar als iemand de foto “niet begrijpt” is dat niet mijn, maar haar / zijn “probleem”.
En hoewel ik “kwaliteit” nastreef is het maken, bewerken en publiceren van foto’s toch vooral een leuke hobby en een aangename invulling van mijn vrije tijd.