xpozer.com
Hisolvo

Canon 250D of 77D?

Hallo. Ik hoop dat jullie mij een beetje op weg kunnen helpen, ik zie door de bomen het bos niet meer... Ik ging vandaag naar de camerashop met de intentie om de Canon EOS 250D te kopen. Uiteindelijk met lege handen teruggekeerd, omdat de medewerker mij deze camera afraadde. Hij vertelde mij over de 77D. Deze camera is €100 duurder dan de 250d. Vanwege de uitgebreidere settings.
Na uren onderzoek ben ik verward. De 77d is ouder, zwaarder, heeft een kortere levensduur en minder goede videokwaliteit. Wel meer AF-punten en Wi-Fi. Nu vraag ik mij af of ik er goed aan doe om de 77D te kopen, of de 250D... Waarom dit verschil, sinds de 77d toch duurder is. Mis ik iets? Heeft de 77D zo veel meer opties? En kan ik met de 250D er even veel uithalen als met dit andere model.....
Ik weet het minimale van fotografie en gebruik nu de Canon 100D. Ik wil me voornamelijk focussen op straat/-natuurfotografie, en portretfotografie. Ik weet dat 250D echt een instapmodel is, dus misschien is dit geen goede optie sinds ik mij meer wil vorderen.

Door Hisolvo 4 mei 7 reacties

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op het forum achter te mogen laten.