xpozer.com
Photoshoppen

Gratis leren Photoshoppen

Gratis leren Photoshoppen

Tegenwoordig moet alles geld kosten en dan schrik je vaak wat voor bedragen er gevraagd worden voor een cursus Photoshop. Daarnaast moet je tijdens je les de leraar meteen begrijpen want in een groepsverband kan je privé les wel vergeten. Het is dan ook de leraar die op een simpele manier zijn lessen moet overbrengen want je hebt niet voor niks zoveel betaald. Toen kwam ik op Facebook met Gratis leren Photoshoppen. Ik als persoon die afgekeurd is en mijn leer ervaring in Photoshop en de vertaalde lessen van Engels naar het Nederland wil delen met andere mensen die graag willen werken met Photoshop.

We gaan even terug in de tijd, tien jaar geleden toen ik hetzelfde wilde gaan doen zoals nu onder de naam Free Photoshop Lessons. Ik maakte een YouTube kanaal aan en met het apparatuur wat ik toen had maakte ik de les films. Maar mijn ervaring met het overbrengen was nog niet goed genoeg en ook de filmpjes waren slecht van kwaliteit. Het duurde ook niet lang of ik trok de stekker eruit en bedacht in 10 jaar een nieuw concept wat nog niet bestond.

Ik stelde de volgende eisen aan mezelf. Het uitleggen in Jip en Janneke taal. Niet te veel gelul tijdens de les film maar gewoon to the point. Elke dag, als het mogelijk is, een nieuwe les film online, Een hulplijn waarmee ik op afstand via Teamviewer of Ultraviewer de leerling kan helpen/begeleiden in haar of hem zijn Photoshop. Goed communiceren via de chat, telefoon en via de mail. Maar wat ik heel belangrijk vindt is het up to date houden van mijn Facebook pagina's, zodat de leerlingen continue op de hoogte zijn van mijn nieuwste ontwikkelingen.

En dan is het zover het hele concept is klaar en op papier geplaatst. Binnen twee maanden tijd heb ik alles online gezet. Ik bouwde een website, maakte vier Facebook pagina's, Twitter en een YouTube kanaal aan. Ik melde me aan bij Google Drive waar ik al de PNG foto's heb gepubliceerd en toen alles klaar was ben ik via diverse fotografie Facebook pagina's, na toestemming van de beheerder(ster), Gratis leren Photoshoppen gaan promoten. Nu zitten we op Facebook met 2.687 leden en op YouTube met 2.080 abonnees. Wil jij ook graag leren Photoshoppen kijk dan eens op mijn YouTube kanaal, abonneer je en klik het belletje aan zodat je op de hoogte blijft wanneer ik een nieuwe les online zet.
https://www.youtube.com/GratislerenPhotoshoppen

Door Photoshoppen 16 januari 2021 1 reactie

Reageer

Dit topic is gesloten en het is niet langer mogelijk een reactie achter te laten bij dit topic.