xpozer.com
JohnvanStralen

Voorjaar

Ja eigenlijk wilde ik het vandaag hebben over een allervrolijkst stel fotografen dat ik onlangs ergens tegen kwam, man en vrouw die samen dit schone vak uitoefenen.
Kijk vertellen ze, we hebben samen gedurende zes weken een avondcursus fotografie van 1 avond in de week bezocht en vervolgens nog een workshop gevolgd bij de plaatselijke fotograaf die het met zijn winkel alleen ook niet meer kan bolwerken en nu ja nu mogen we ons fotograaf noemen en dat doen we dan ook.
Bruiloften en partijen doen we en portretten en begrafenissen of de crematie van uw allerliefste huisdier ja hoor we doen alles eigenlijk en altijd met z'n twee..........

We kunnen het goed met elkaar vinden en we lachen wat af, we zijn ook bij de Cliniclowns als Vrolijk en Olijk, dus wij kunnen desgevraagd ook de vrolijke noot van uw bruiloft of party verzorgen en dat alles voor zeer concurrerende tarieven.
Neem nou een bruiloft, nou dat doen wij al vanaf 150 euro en dan krijg je niet één maar twee fotografen, krijg je de bruid ook eens van een andere kant te zien en dat maakt het toch bijzonder.

Maar goed daar ga ik het dus allemaal niet over hebben, nee hoor stel je voor straks is er iemand op de site die zich hierin meent te herkennen en roept tegen haar partner lees dit nou eens, dit gaat over ons natuurlijk.
Ja hoor er zijn mensen die denken dat het altijd en alleen maar over hen gaat ook al is dit geheel en al niet het geval.
Maar ik wil geen gedonder op de site, ik wil het leuk en gezellig houden dus ik heb het er verder niet over.

Beter heb ik het over het Voorjaar dat vandaag in alle hevigheid is los gebarsten, ja zei de buurvrouw geniet er maar van want het duurt maar even, morgen is er al een verschil van 10 graden en er komt weer regen ook.
Ja zeg ik, laten we er maar van genieten zolang het nog kan, ja hallo dat zegt toch iedereen in zo een geval dus ik ook, dan kan ik weer verder.

De zon schijnt dus Nederland veert op, 's-morgens vroeg worden de kinderen naar buiten gegooid en die mogen de hele dag rennen en gillen tot de zon weer ondergaat.
De autoramen gaan wijd open en de stereo gaat op vol zodat je de bassen goed kan horen, niet zeuren 't is voorjaar moet kunnen.

Met z'n allen stappen we in de auto en we rijden naar de kust, ja moeten we doen, kun je onderweg al in de rij staan en vervolgens als je er bent aangekomen nergens meer parkeren, maar niet zeuren, de zon schijnt en 't is voorjaar.

De terrassen zijn overvol dus na een uurtje zoeken vind je misschien nog een plaatsje aan een tafel met allemaal vrolijke mensen en krijg je na een kwartiertje een volledig dood biertje aangeboden voor 3,75 euro en wel gelijk afrekenen want anders raken we het overzicht volledig kwijt.
Ja natuurlijk, begrijp ik allemaal de zon schijnt en 't is voorjaar, laten we er maar van genieten.

Fietsen is ook leuk en dat doen we ook met z'n allen, sommigen met een rotvaart alsof de eerste tourdag al daar is en op de anders zo rustige dijk word je nu ook omgeven door de toerrijders op de motorfiets, met honderden zijn ze gekomen want jawel we moeten natuurlijk de binnen wegen nemen, lekker toeren dat is leuk.

En vanavond als we allemaal weer terug zijn en we hebben nog niet genoten van de halfgare frieten met de goed doorbakken frikandel nou dan gaan we thuis lekker vlees verbranden op een rooster met houtskool daaronder, lekker vers en goed voor maag en darmen, doen we er ook nog een bakkie sla bij voor de gezondheid,
Ja hoor, de zon schijn dus we zijn blij en vrolijk en we doen allemaal dingen die we al zo lang niet meer gedaan hebben.

Het is voorjaar en dan komt de zomer, ik doe mijn best maar laat ik nou blij wezen als de wintertijd weer daar is, ik hou van regen en storm dan wordt het voor mij weer echt genieten, ach ik red me wel en het is uiteindelijk maar even.

En oh ja voor alle duidelijkheid dit gaat echt over niemand hoor en die meneer die denkt dat ik een beetje zit te verzuren op mijn zolderkamertje, nou die meneer heeft misschien toch wel gelijk, maar misschien ook niet, we gaan het zien...............

Door JohnvanStralen 9 april 2017 12 reacties

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op het forum achter te mogen laten.