xpozer.com
JohnvanStralen

Eenzaam met Kerst

Ja hallo mijnheer van Stralen klinkt het, met Van den Brink hier, u kent mij wel van tv en zo neem ik aan........
Nou niet direct zeg ik, maar is er iets? Nou mijnheer van Stralen ik wil u eigenlijk een paar vragen stellen mag dat?
Nou als u mij niets probeert te verkopen vooruit dan maar. Nou nee ik wil u niets verkopen maar ik wil u vragen of u alleen bent met de Kerst.
Jazeker zeg ik, natuurlijk ben ik alleen, ik ben namelijk altijd alleen want ik leef alleen en dat bevalt mij eigenlijk prima, ik ben een echte BEOM, Bewust Eenzame Oude(re) Man........
Ja maar ik ben van het programma love en love en happy en niemand mag alleen zijn met de Kerst, daar ben ik van.
Nou dat zal wel zeg ik, maar voor mij hoeft het niet hoor, ik vind het echt prima zo.
Ja maar hoor ik hem zeggen, niemand mag met Kerst alleen zijn, u ook niet daar staan wij voor weet u.
U heeft toch wel familie of vrienden of zo.........dan sporen wij die voor u op zodat u met Kerst niet alleen bent.
Nou laat u maar hoor, de meesten heb ik al jaren niet gezien en ieder heeft zo zijn eigen leven dus laat het maar lekker zo.
Maar probeert ie nog, dan heeft u misschien toch nog wel ergens op de wereld een verloren vriendin of zo........
Jawel zeg ik die heb ik wel maar laat die maar lekker waar ze is, het is goed zo.
Ja maar mijnheer van Stralen, u bent opgegeven.......Oh dat is nou weer nieuw voor mij, ik ben wel heel behoorlijk ziek geweest maar dat ik al opgegeven was is mij dan toch ontgaan.
Nee niet volledig en hopeloos opgegeven, dat nou weer niet, nee opgegeven voor ons programma van niemand mag alleen zijn met Kerst. Dan komt u op tv en zit u onverwachts happy te wezen met iemand die u kent van vroeger tijden en die u graag weer terug wil zien.
Nou doet u voor mij maar niet hoor, ik blijf gewoon lekker thuis, laat Albert van Heijn mijn boodschappies thuis bezorgen, biertje erbij en wat lekkers, gaat helemaal goed komen mijnheer van den Brink, geloof mij maar gerust, het is ieder jaar goed gekomen weet ik u te melden.
Ik geloof dat ik niet veel voor u kan betekenen met de Kerst hoor ik hem zeggen, maar we hebben ook nog een programma in het nieuwe jaar dat we met eenzamen op reis gaan om oude liefdes te zoeken, is dat misschien dan iets voor u?
Mijnheer van den Brink, u wordt bedankt voor de moeite, prettige feestdagen een gelukkig nieuwjaar en voor nu vooral een goeden middag en een dikke doei...........

Door JohnvanStralen 16 december 2017 13 reacties

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op het forum achter te mogen laten.