xpozer.com
Yarut

Mini-workshops (bijna) gratis!

Op 26 november 2017 bied ik geïnteresseerde vrijetijdsfotografen de gelegenheid om kennis te maken met de boeiende facetten van studiofotografie. Er zijn op deze dag in totaal drie korte sessies, bij elke sessie heb ik plaats voor maximaal vijf deelnemers. Voorrang geldt voor fotografen die nog niet eerder een studio-workshop bij mij hebben gevolgd.
Locatie : De Rijp.
Dit zijn de beschikbare sessies:

Sessie 1, 10:00 – 12:00. Studiofotografie met minimale middelen. Korte uitleg over werking en gebruik van losse reportageflitsers, paraplu's, reflectieschermen. Zie en ervaar hoe je met de meest eenvoudige middelen een zeer bruikbare thuisstudio kunt bouwen.

Sessie 2, 13:00 – 15:00. Pin-Up fotografie. Korte uitleg over de historie van pin-up fotografie. Gebruik van props en decor. Opbouwen van een scene met het juiste licht. Afsluitend een korte shoot met een pin-up model.

Sessie 3 Art Nude Low Key- 15:30 – 17:300. Korte uitleg over de werking van licht en schaduw. Opstellen van strijklicht, randlicht, contourlicht en het gebruik van negative space”. Uitleg over “black canvas” techniek. Afsluitend een fotosessie met een ervaren naaktmodel.

Ik ben helaas genoodzaakt om een klein bedrag te rekenen om te voorkomen dat men zonder afbericht wegblijft. Deelname aan een sessie kost daarom €15 per persoon. Dat inschrijfgeld krijg je terug als je je bij zo’n sessie meteen inschrijft voor een cursus of workshop in het voorjaar van 2018.

Inschrijven voor één of meer van deze sessies kan uitsluitend via e-mail aan info@fotografiecursus.nu onder vermelding van de sessie(s) waar je aan wilt deelnemen. Per omgaande krijg je een uitnodiging, een routebeschrijving en de betaalgegevens. Je mag uiteraard voor meerdere sessies inschrijven. Voor lunch wordt dan gezorgd!

Door Yarut 12 november 2017 1 reactie

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie op het forum achter te mogen laten.