xpozer.com

Motorcross

Foto Motorcross door ARNOWEL
ARNOWEL
Categorie:
Actualiteit
Datum genomen:
Locatie:
Rilland Bath
Camera:
Nikon D850
Exif:
1/8000s f/5.6 ISO 1800 400mm
Beschrijving:
MOTORCROSS RILLAND BATH

Circuit Rilland-Bath.

Vanaf 1971 is onze vereniging actief in de motorcross.Sinds de oprichting van onze motorcross vereniging zijn wij in het bezit van een permanent circuit dat zowel voor Zeeland, Brabant en het noorden van België gunstig gelegen is. In het verleden was dit terrein ook zeer bekend als ovaalcircuit. Nu ligt hier een 4x4 circuit.
U vindt ons circuit in Rilland - Bath, A58 richting Bergen op Zoom. Afslag Rilland, op de rotonde gaat u links, u blijft de weg volgen en houdt rechts aan, deze weg blijft u volgen tot op de kruising waar u links gaat, dan bevindt u zich op de Bathse weg.Zodra de weg vanuit de polder omhoog gaat komt u op een kleine kruising.5 meter na deze kruising gaat u links naar beneden de dijk af en komt dan op de toegangsweg naar ons circuit.
Ons circuit bestaat uit een gedeelte zandgrond en een kleigedeelte, dit betekent dat wij zowel een stuk harde baan en een stuk zandbaan bieden. Het is beslist de moeite waard om eens een dagje bij ons te komen trainen, u komt op onze baan ook vaak internationale topcoureurs tegen die graag hun trainingsrondjes rijden op ons circuit.
Trefwoord(en):
Motorcross
Door ARNOWEL 5 mei 2018 7 beoordelingen
Annuleren